Afhaalgerechten


Oud Bree @ home

Onze gerechten zijn reeds voorbereid maar moeten opgewarmd worden in de oven of de microgolf. De kroketjes en frietjes moeten zelf nog gefrituurd worden. 

AFHAAL kan op telefonische afspraak (minstens 24u op voorhand) tijdens onderstaande tijden.

  • Donderdag tot en met zaterdag van 17u00 – 19u00
  • Zondag van 11u00 – 13u00 + 17u00 – 19u00

Bestellen kan telefonisch via 089/46.61.70.


Afhaalgerechten

Voorgerechten / Soepen:

Carpaccio van zalm met rode ui en zongedroogde tomaten | € 17.00
Carpaccio van runds met oude kaas en rucola | € 15.00
Ravioli van kreeft met een mediterraans sausje | € 18.00
Tomatensoep met balletjes | € 7.00 / liter
Dagsoep |€ 7.00 / liter

Hoofdgerechten:

Stoofvlees van filet pure met salade | € 20.00
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus en wokgroentjes | € 27.00
Spare ribs met salade (OVEN)€ 22.00
Lamskroon met een jus van rozemarijn en assortiment groenten | € 32.00
Gebakken zalm met pesto en groene groentjes | € 26.00
Vispannetje met groene groenten (OVEN) | € 25.00

Bij alle voorgaande hoofdgerechten heeft u de keuze tussen huisgemaakte kroketten (3 stuks), frieten, gebakken krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree.

Maaltijdsalade met gebakken kipblokjes (incl. 2 broodjes) | € 20.00
Maaltijdsalade met scampi’s en een mediterraans sausje (incl. 2 broodjes) | € 23.00
Grote carpaccio van runds met oude kaas en rucola (incl. 2 broodjes) | € 20.00
Verse pasta met scampi’s en een witte wijnsaus (incl. 2 broodjes) | € 23.00

Extra portie kroketten (3 stuks), frieten, krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree | € 2.00

Desserts:

Chocomousse | € 6.00
Tiramisu | € 7.00
Assortiment desserts | € 9.00


FEESTDAGEN 2022 

Hieronder kan u onze afhaalmenu alsook onze tastingbox terugvinden voor tijdens de feestdagen.
Afhalen tijdens de feestdagen kan op enkel op reservatie en tussen onderstaande uren. Bij afhaal kan zowel cash als met bancontact betaald worden. Reserveer tijdig!

– 24 december & 31 december: tussen 16u00 en 17u00
– 25 december & 1 januari: tussen 10u00 en 11u00
– Op andere dagen zijn de uren bespreekbaar.


Afhaalmenu Feestdagen 24 december 2022 t.e.m. 1 januari 2023

Duo van wildpaté met salade, verse vijgen en uienconfituur
Of
Carpaccio van zalm met fetakaas en rode ui
******
Broccolisoepje
******
Parelhoenfilet met winterse garnituur en een cognacsausje
-Keuze uit aardappelgratin of gebakken krielaardappeltjes-
Of
Schelvishaasje met groene groentjes, preipuree en een witte wijnsaus
******
Dessert van de chef

4-gangen menu: € 55.00 per persoon (incl. broodjes)


Tastingbox feestdagen (enkel per 2 pers. te bestellen) 24 december 2022 t.e.m. 1 januari 2023:

Deze box is gevuld met verschillende kleine gerechtjes om samen van te genieten.

  • Carpaccio van zalm met fetakaas en rode ui
  • Vitello tonato
  • Terrine van wild met uienconfituur
  • Salade met gerookte eendenborst
  • Scampi’s in een kruidige tomatensaus
  • Ravioli van eekhoorntjesbrood
  • Zeebarbeel met een sausje van paprika, courgette en tomaat
  • Kalfsblanquette met champignons en zilverui
  • Krieltjes met mediterraanse kruiden
  • Varkenshaasje met wokgroenten en pepersaus

Prijs voor 2 personen: € 100.00 (inclusief broodjes)
TIP: Neem de dessertbox als perfecte afsluiter!

Dessertbox Oud Bree:

In elke box zitten volgende 4 huisgemaakte desserts:

– Mini tartelette
– Chocolademousse
– Tiramisu met speculoos
– Panna cotta van framboos

Prijs: € 12.00 per persoon

 

[/vc_column][/vc_row]