Afhaalgerechten


De horeca moet terug dicht. Maar omdat wij onze klanten toch graag van dienst willen zijn tijdens deze coronacrisis, hebben we besloten om verder te zetten met onze afhaalgerechten.

Onze gerechten zijn reeds voorbereid maar moeten opgewarmd worden in de oven of de microgolf. De kroketjes en frietjes moeten zelf nog gefrituurd worden. 

AFHAAL kan op telefonische afspraak (minstens 24u op voorhand) tijdens onderstaande tijden en steeds volgens de regels van social distancing. Bij afhaal kan zowel cash als met kaart betaald worden.

  • Donderdag tot en met zaterdag van 17u00 – 19u00
  • Zondag van 11u00 – 13u00 + 17u00 – 19u00

Bestellen kan telefonisch via 089/46.61.70.


Afhaalgerechten

Voorgerechten / Soepen:

Duo van wildpaté met uienconfituur | € 10.00
Carpaccio van runds met oude kaas en rucola | € 12.00
Stoofpotje van scampi’s met een mediterraans sausje | € 12.00
Tomatensoep met balletjes | € 6.00 / liter
Witloofsoep | € 6.00 / liter

Hoofdgerechten:

Stoofvlees van filet pure met salade | € 17.00
Varkenshaasje met pepersaus en wokgroenten | € 18.00
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus en wokgroenten | € 23.00
Spare ribs met salade (OVEN)€ 18.00
Ragout van hert met rode kool, appel en veenbessen | € 20.00
Filet van fazant met pepersaus, spitskool, witloof en spruitjes | € 24.00
Schelvishaasje met witte wijnsaus en preipuree | € 23.00
Vispannetje met groene groenten (OVEN)€ 23.00

Bij alle voorgaande hoofdgerechten heeft u de keuze tussen huisgemaakte kroketten (3 stuks), frieten, gebakken krielaardappeltjes of puree.

Maaltijdsalade Oud Bree (scampi’s en sambucasaus) (incl. 2 broodjes) | € 18.00
Grote carpaccio van runds met oude kaas en rucola (incl. 2 broodjes) | € 18.00
Vegetarische pasta met groene groentjes en boschampignons (incl. 2 broodjes) | € 15.00
Verse pasta met scampi’s, wokgroentjes en pesto (incl. 2 broodjes) | € 18.00

Extra portie kroketten (3 stuks), frieten, krielaardappeltjes of puree | € 1.50

Desserts:

Chocomousse | € 4.00
Tiramisu | € 6.00
Assortiment desserts | € 8.00

Drank:

Fles huiswijn (wit, rood, rosé of zoet) | € 12.00


Afhaalmenu 1 november 2020

Vitello Tonnato
Kalfsvlees | tonijnmayonaise | oude kaas | rucola

******

Pompoensoep

******

Filet van fazant
Spitskool | witloof | spruiten | pepersaus | krieltjes

Of

Kabeljauwhaasje
Winterse wokgroenten | witte wijn | preipuree

******

Dessert van de chef

– Chocolademousse met Grand Marnier en zeste van appelsien
– Panna cotta van clementines
– Bavarois van speculoos

4-gangen menu: € 40.00 per persoon (inclusief broodjes bij voorgerecht en soep)

[/vc_column][/vc_row]