Afhaalgerechten


De terrassen gaan op 8 mei open! Maar omdat wij het Belgische weer niet in de hand hebben, zullen we ook na 8 mei verder gaan met onze afhaalgerechten.

Onze gerechten zijn reeds voorbereid maar moeten opgewarmd worden in de oven of de microgolf. De kroketjes en frietjes moeten zelf nog gefrituurd worden. 

AFHAAL kan op telefonische afspraak (minstens 24u op voorhand) tijdens onderstaande tijden en steeds volgens de regels van social distancing. Bij afhaal kan zowel cash als met kaart betaald worden. Bij levering kan er enkel cash betaald worden.

  • Donderdag tot en met zaterdag van 17u00 – 19u00
  • Zondag van 11u00 – 13u00 + 17u00 – 19u00

LEVERING is mogelijk in en rondom Bree : € 5.00

Bestellen kan telefonisch via 089/46.61.70.


Afhaalgerechten

Voorgerechten / Soepen:

Vitello tonnato met zongedroogde tomaten en kappertjes | € 14.00
Carpaccio van runds met oude kaas en rucola | € 12.00
Asperges op z’n vlaams | € 13.00
Ravioli van kreeft in zijn eigen saus | € 15.00
Tomatensoep met balletjes | € 6.00 / liter
Soepje van de menu |€ 6.00 / liter

Hoofdgerechten:

Stoofvlees van filet pure met salade | € 17.00
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus en assortiment groenten | € 23.00
Spare ribs met salade (OVEN)€ 18.00
Kalfsblanquette met champignons en gehaktballetjes, afgewerkt met salade | € 20.00
Haasje van graankalf met een zachte mosterdsaus en assortiment groenten | € 27.00
Lamskroon met een jus van rozemarijn en assortiment groenten | € 28.00
Schelvishaasje met asperges, witte wijnsaus en preipuree | € 26.00
Gebakken zalm met asperges en een witte wijnsaus | € 25.00
Vispannetje met groene groenten (OVEN) | € 23.00

Bij alle voorgaande hoofdgerechten heeft u de keuze tussen huisgemaakte kroketten (3 stuks), frieten, gebakken krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree.

Maaltijdsalade Caesar (geroosterde kip, spekjes, croutons) (incl. 2 broodjes) | € 18.00
Maaltijdsalade met scampi’s en gewokte asperges (incl. 2 broodjes) | € 21.00
Grote carpaccio van runds met oude kaas en rucola (incl. 2 broodjes) | € 18.00
Grote vitello tonnato met zongedroogde tomaatjes en kappertjes (incl. 2 broodjes) | € 22.00
Verse pasta met scampi’s en een witte wijnsaus (incl. 2 broodjes) | € 18.00

Extra portie kroketten (3 stuks), frieten, krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree | € 1.50
Asperges in plaats van groenten bij een gerecht | € 3.00

Desserts:

Chocomousse | € 4.00
Tiramisu | € 6.00
Assortiment desserts | € 8.00

Drank:

Fles huiswijn (wit, rood, rosé of zoet) | € 12.00


AFHAALMENU 13/05- 23/05

Salade Caprese | tomaat | mozzarella

******

Aspergesoepje

******

Kabeljauw | asperges | kreeftensaus | puree

Of

Lams | asperges | rode wijnsaus

– keuze tussen puree, krielaardappeltjes, aardappelgratin, frieten of
huisgemaakte kroketten –

******

Dessert van de chef

4-gangen menu: € 45.00 per persoon (inclusief broodjes bij voorgerecht en soep)

DEZE MENU KAN AANGEPAST WORDEN NAAR EEN MENU ZONDER ASPERGES

 

[/vc_column][/vc_row]