Oud Bree @ home
Onze gerechten zijn reeds voorbereid maar moeten opgewarmd worden in de oven of de microgolf. De kroketjes en frietjes moeten zelf nog gefrituurd worden.
AFHAAL kan op telefonische afspraak (minstens 24u op voorhand) tijdens onderstaande tijden.
- Donderdag tot en met zaterdag van 17u00 – 19u00
- Zondag van 11u00 – 13u00 + 17u00 – 19u00
Bestellen kan telefonisch via 089/46.61.70.
Afhaalgerechten
Voorgerechten / Soepen:
Carpaccio van zalm met rode ui en zongedroogde tomaten | € 17.00
Carpaccio van runds met oude kaas en rucola | € 15.00
Ravioli van kreeft met een mediterraans sausje | € 18.00
Tomatensoep met balletjes | € 7.00 / liter
Dagsoep |€ 7.00 / liter
Hoofdgerechten:
Stoofvlees van filet pure met salade | € 20.00
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus en wokgroentjes | € 27.00
Spare ribs met salade (OVEN) | € 22.00
Lamskroon met een jus van rozemarijn en assortiment groenten | € 32.00
Gebakken zalm met pesto en groene groentjes | € 26.00
Vispannetje met groene groenten (OVEN) | € 25.00
Bij alle voorgaande hoofdgerechten heeft u de keuze tussen huisgemaakte kroketten (3 stuks), frieten, gebakken krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree.
Maaltijdsalade met gebakken kipblokjes (incl. 2 broodjes) | € 20.00
Maaltijdsalade met scampi’s en een mediterraans sausje (incl. 2 broodjes) | € 23.00
Grote carpaccio van runds met oude kaas en rucola (incl. 2 broodjes) | € 20.00
Verse pasta met scampi’s en een witte wijnsaus (incl. 2 broodjes) | € 23.00
Extra portie kroketten (3 stuks), frieten, krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree | € 2.00
Desserts:
Chocomousse | € 6.00
Tiramisu | € 7.00
Assortiment desserts | € 9.00
FEESTDAGEN 2023 – 2024:
Van 24 december tot en met 1 januari:
Hieronder kan u onze afhaalmogelijkheden terugvinden voor tijdens de feestdagen.
Afhalen tijdens de feestdagen kan op enkel op reservatie en tussen onderstaande uren. Er kan zowel cash als met bancontact betaald worden. Reserveer tijdig!
– 24 december & 31 december: tussen 16u00 en 17u00
– 25 december & 1 januari: tussen 10u00 en 11u00
– Op andere dagen zijn de uren bespreekbaar.
Koude hapjesbox
– Wrap van carpaccio
– Macaron met gerookte zalm
– Wildpaté met uienconfituur
– Pastinaak met rivierkreeftjes en parmaham
Prijs: € 12.00 per persoon
Aperokroketjes box incl. 2 dips
– Wild (4x)
– Abdijkaas Grimbergen (4x)
– Spicy scampi (4x)
– Crispy chicken (4x)
Prijs: € 30.00 voor 16 stuks – friteuse nodig!
Afhaalmenu
Duo van wildpaté met salade, verse vijgen en uienconfituur
Of
Carpaccio van tonijn met sojamayonaise, pinda en veldsla
******
Bloemkoolsoepje met gandaham
******
Filet van fazant met een assortiment van seizoensgroenten en een peperroomsausje
-Keuze uit aardappelgratin of gebakken krielaardappeltjes-
Of
Lenghaasje met een assortiment van seizoensgroenten, pommes duchesse en een witte wijnsaus
******
Dessert van de chef
Prijs 4-gangen menu: € 58.00 per persoon (incl. broodjes)
Tastingbox (enkel per 2 pers. te bestellen):
Deze box is gevuld met verschillende kleine gerechtjes om samen van te genieten.
– Carpaccio van tonijn met sojamayonaise, pinda en veldsla
– Duo wildpaté met uienconfituur en vijg
– Quinoasalade met geroosterde kip
– Tartaar van zalm met limoenmayonaise
– Scampi’s in een lookroomsausje
– Ravioli van kreeft met kreeftensaus
– Mechelse koekoek met winterse groentjes en champignonsaus
– Ragout van hert
– Krieltjes met mediterraanse kruiden
– Lenghaasje met groene groentjes
Prijs voor 2 personen: € 100.00 (inclusief broodjes)
TIP: Neem de dessertbox als perfecte afsluiter!
Grazingbox: vanaf 2 personen
Deze box is gevuld met:
– Verschillende soorten kaas
– Verschillende soorten charcuterie
– Crudités met dipsausje
Afgewerkt met fruit, noten, confituur, crackers en broodjes.
Prijs: € 25.00 per persoon
Dessertbox Oud Bree:
In elke box zitten volgende 4 huisgemaakte desserts:
– Javanais
– Mini tartelette
– Mousse van kokos
– Panna cotta van hazelnoot
Prijs: € 12.00 per persoon