Afhaalgerechten


De horeca blijft nog een tijdje dicht. Maar omdat wij onze klanten toch graag van dienst willen zijn tijdens deze coronacrisis, hebben we besloten om verder te zetten met onze afhaalgerechten.

Onze gerechten zijn reeds voorbereid maar moeten opgewarmd worden in de oven of de microgolf. De kroketjes en frietjes moeten zelf nog gefrituurd worden. 

AFHAAL kan op telefonische afspraak (minstens 24u op voorhand) tijdens onderstaande tijden en steeds volgens de regels van social distancing. Bij afhaal kan zowel cash als met kaart betaald worden. Bij levering kan er enkel cash betaald worden.

  • Donderdag tot en met zaterdag van 17u00 – 19u00
  • Zondag van 11u00 – 13u00 + 17u00 – 19u00

LEVERING is mogelijk in en rondom Bree : € 5.00

Bestellen kan telefonisch via 089/46.61.70.


Afhaalgerechten

Voorgerechten / Soepen:

Vitello tonnato met zongedroogde tomaten en kappertjes | € 14.00
Carpaccio van runds met oude kaas en rucola | € 12.00
Salade met zalm op diverse wijzen | € 13.00
Ravioli van kreeft in zijn eigen saus | € 15.00
Tomatensoep met balletjes | € 6.00 / liter
Broccolisoep | € 6.00 / liter

Hoofdgerechten:

Stoofvlees van filet pure met salade | € 17.00
Varkenshaasje met jagersaus, wortel, boontjes en erwten | € 18.00
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus en winterse groenten | € 23.00
Spare ribs met salade (OVEN)€ 18.00
Kalfsblanquette met champignons en gehaktballetjes, afgewerkt met salade | € 20.00
Haasje van graankalf met een zachte mosterdsaus, witloof en spruitjes | € 27.00
Lamskroon met een jus van rozemarijn, witloof, tomaat, wortel en boontjes | € 28.00
Kabeljauwhaasje met groene groentjes, witte wijnsaus en preipuree | € 24.00
Vispannetje met groene groenten (OVEN) | € 23.00

Bij alle voorgaande hoofdgerechten heeft u de keuze tussen huisgemaakte kroketten (3 stuks), frieten, gebakken krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree.

Maaltijdsalade Caesar (geroosterde kip, spekjes, croutons) (incl. 2 broodjes) | € 18.00
Grote carpaccio van runds met oude kaas en rucola (incl. 2 broodjes) | € 18.00
Grote vitello tonnato met zongedroogde tomaatjes en kappertjes (incl. 2 broodjes) | € 22.00
Verse pasta met zalm, erwten en spinazie. Gratineren in de OVEN. (incl. 2 broodjes) | € 21.00
Verse pasta met scampi’s en een witte wijnsaus (incl. 2 broodjes) | € 18.00

Extra portie kroketten (3 stuks), frieten, krielaardappeltjes, aardappelgratin of puree | € 1.50

Desserts:

Chocomousse | € 4.00
Tiramisu | € 6.00
Assortiment desserts | € 8.00

Drank:

Fles huiswijn (wit, rood, rosé of zoet) | € 12.00


Afhaalmenu van 18 februari 2021 tot en met 28 februari 2021

Salade folle | tomaat garnaal | parmahamrollade met kruidenkaas | gebakken kwartelfilet

******

Bouillon met fijne groentjes

******

Skreihaasje | boontjes | peulen | erwten | witte wijn

Of

Parelhoenfilet | assortiment van seizoensgroentjes | fine champagnesaus

– Beide keuze tussen puree, krielaardappeltjes, aardappelgratin of huisgemaakte kroketten –

******

Dessert van de chef

4-gangen menu: € 45.00 per persoon (inclusief broodjes bij voorgerecht en soep)

 

 

[/vc_column][/vc_row]