Menu’s


 

Menu 19 – 30 januari:

Tataki van tonijn met een crème van doperwten, fijne frisée en een sojamayonaise
Of
Salade met gerookte eendenborst, hazelnoten en een frambozendressing
******
Pastinaaksoepje met krokantjes van gandaham
******
Duivenborstje met een crème van butternut en gebakken shiitake
******
Zeeduivel met gebakken krieltjes, bloemkool, broccoli en spruitjes
Of
Kalfsentrecote met huisgemaakte kroketjes, wortel, witloof en courgette
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


Menu 2 – 14 februari: Op Valentijn (14/2) werken wij enkel met deze menu

Carpaccio van zalm met feta en rode ui
Of
Salade met huisgemaakte kalfskroketjes en een remouladesaus
******
Tomatensoepje met mascarponeroom
******
Wilde rijst met curry en scampi’s
******
Kabeljauwhaasje met puree en een sausje van tomaat, zilverui en paprika
Of
Parelhoenfilet met een assortiment van verschillende groentjes en huisgemaakte amandelkroketjes
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.