Menu’s


Menu 20 januari – 31 januari:

– Op zaterdag werken wij enkel met deze menu, à la carte is op deze dag niet mogelijk (behalve voor kinderen) –

Duo van vitello tonato en een kalfskroketje
Of
Salade met gebakken gamba, mango en een remouladesaus
******
Preisoep met krokante uitjes
******
Sint-Jacobsvruchten met boschampignons, pata negraham en een crème van knolselder
******
Lamsfilet met tomaat, witloof, wortel, gebakken krieltjes en een honing-tijmsaus
Of
Skreihaasje met een crème van butternut, brunoise van wintergroentjes en puree
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.