Menu’s


 

Menu 23 juni –  4 juli:

– Op zaterdag werken wij enkel met deze menu, à la carte is op deze dag niet mogelijk (behalve voor kinderen) –

Vitello tonato met oude kaas en rucola
Of
Tomaat met burrata, een crème van parmezaan en grijze garnalen
******
Paprikasoepje met geroosterde pistachenootjes
******
Pasta met gebakken Sint-Jacobsvruchten en een currysausje
******
Schelvishaasje met tomaat, wortel, een crème van venkel en puree
Of
Lamsfilet met bloemkool, tomaat, courgette en gebakken krieltjes
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.