Menu’s


 

Menu 24 november – 5 december:

Kroketje van fazant met een salade van witloof, appel en walnoot
Of
Carpaccio van zalm met feta en rode ui
******
Soepje van pastinaak met geroosterde amandelschilfers
******
Tongschar met een mousseline van erwten, afgewerkt met krokante ham
******
Parelhoenfilet met een assortiment van verschillende groentjes en gebakken krielaardappeltjes
Of
Roodbaars met vergeten groenten, witte wijnsaus en puree
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


Kerstmenu 24-25-26 december 2022:

Vitello tonato met kortgebakken tonijn, pickels en rucola
******
Broccolisoepje met snippers gerookte zalm
******
Schelvishaasje met een crème van winterpeen, preipuree en een witte wijnsaus
Of
Haasje van hert met winterse groenten, sausje van calvados en aardappelgratin
******
Dessert van de chef

4-gangen menu: € 65.00


Silvestermenu 31 december 2022:

Tartaar van zalm, Zeebrugse garnaaltjes, Sint-Jacobsvrucht en bladpeterselie
******
Kabeljauwhaasje met uitjes, verse kruiden en bloemkool
******
Soepje van gegrilde butternut met geroosterde pistachenootjes
******
Kwartelborstje met puree van savooi, gebakken shiitake en een sausje van calvados
******
Filet pure van Kalfs met winterse groentjes, een fine champagnesaus en huisgerolde aardappelkroketjes
******
Dessert van de chef

6-gangen menu: €95.00 (inclusief een glas champagne om 00u00)


Nieuwjaarsmenu 1 januari 2023: 

Salade met gebakken scampi’s en een Sint-Jacobsvrucht, afgewerkt met een crème van knolselder en pata negraham
******
Soepje van gegrilde butternut met geroosterde pistachenootjes
******
Zeewolfhaasje met groene groentjes, puree en een witte wijnsaus
Of
Filet van fazant met winterse groentjes, calvadossaus en huisgemaakte kroketjes
******
Dessert van de chef

4-gangen menu: € 65.00


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.