Menu’s


Menu 2 december – 20 december:

– Op zaterdag werken wij enkel met deze menu, à la carte is op deze dag niet mogelijk (behalve voor kinderen) –

Carpaccio van hert met oude kaas en rucola
Of
Duo van een huisgemaakt garnaalkroketje met tomaat garnaal
******
Broccolisoepje met gerookte zalm
******
Bosduif met een crème van pompoen en pastinaakchips
******
Haasje van hert (OF hazenrugfilet) met witloof, spruitjes, appeltje met veenbessen en aardappelgratin
Of
Kabeljauwhaasje met een puree van krulkool, gebakken boschampignons en licht gerookt spek
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


Kerstmenu 24 – 25 – 26 december 2021

Duo van tartaar van zalm met tataki van tonijn, afgewerkt met een crème van doperwten en fijne frisée
******
Witloofsoepje met grijze garnalen
******
Schelvishaasje met een crème van winterpeen, preipuree en een witte wijnsaus
Of
Filet van fazant met spruitjes, witloof, boschampignons en gebakken krielaardappeltjes
******
Dessert van de chef

4-gangen menu : € 65.00


Silvestermenu (Oudejaarsavond) 31 december 2021

Tartaar van tomaat met basilicum, Zeebrugse garnaaltjes, Sint-Jacobsvrucht en bladpeterselie
******
Kabeljauwhaasje met uitjes, verse kruiden en bloemkool
******
Soepje van gegrilde butternut met geroosterde pistachenootjes
******
Kwartelborstje met puree van savooi, gebakken shiitake en een sausje van calvados
******
Haasje van hert met, winterse groentjes, een wildsausje en huisgerolde aardappelkroketjes
******
Dessert van de chef

6-gangen menu: € 95.00 (inclusief glas champagne om 00u00)


Nieuwjaarsmenu 1 januari 2022

Salade met gebakken scampi’s en een sint-Jacobsvrucht, afgewerkt met een crème van knolselder en pata negraham
******
Soepje van gegrilde butternut met geroosterde pistachenootjes
******
Kabeljauwhaasje met een puree van savooi en juliennegroenten
Of
Haasje van hert met aardappelgratin, winterse groentjes en een wildsausje
******
Dessert van de chef

4-gangen menu : € 65.00


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.