Menu's

Menu's

3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!

Menu Oud Bree

29 februari - 1 april 2024

Carpaccio van zalm met feta en rode ui
Of
Salade met wagyu-kroketjes
******
Bloemkoolsoepje met krokantjes van gandaham
******
Ravioli van boschampignons
******
Lamsfilet met paprika, broccolini, aardappelgratin en een honing-tijm sausje
Of
Schelvis met peulen, erwten, romanesco en puree
******
Dessert van de chef

Menu Oud Bree

4 – 29 januari 2024

Salade met een duo van gravad lax en een huisgemaakt garnaalkroketje
Of
Carpaccio van hert met oude kaas en rucola
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Pasta scampi met boschampignons en verse truffel
******
Haasje van hert met winterse groentjes en gebakken krielpatatjes
Of
Lenghaasje met savooipuree, butternut en wortel
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 65.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 75.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!

Eindejaarsfeesten

Eindejaarsfeesten 2023-2024

Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.

Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.

Kerstmenu

24 – 25 – 26 december 2023

Quinoasalade met een duo van gebakken scampi’s en een scampikroket
******
Bloemkoolsoepje met gandaham
******
Sint-Jacobsvruchten met erwtjes, spitskool en prei
******
Parelhoenfilet met savooipuree, witloof, spruitjes, hazelnoot en een graanmosterdsausje
Of
Lenghaasje met winterse groentjes, butternut, witte wijnsaus en pommes duchesse
******
Dessert van de chef

4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+St. Jacobsvruchten) 
€ 78.00

Silvestermenu

31 december 2023

Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Risotto met schelvis, boschampignons en truffel
******
Mechelse koekoek op 2 wijzen met een crème van pastinaak
******
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef

6-gangenmenu: € 100.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)

Nieuwjaarsmenu

1 januari 2024

Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Gebakken scampi’s met wilde rijst en boschampignons
******
Grietfilet met preipuree, bloemkool, wortel en witte wijnsaus
Of
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef

4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+Scampi’s) € 78.00