Menu’s


 

 

Menu Oud Bree 30 november – 23 december 2023:

Tataki van tonijn met een sojamayonaise, crème van erwten en fijne frisée
Of
Carpaccio van hert met oude kaas en rucola
******
Witloofsoepje met gerookte zalmsnippertjes
******
Ravioli van boschampignons
******
Lamsfilet met witloof, crème van zoete aardappel en huisgemaakte kroketjes
Of
Lenghaasje met bloemkool, courgette en gebakken krielpatatjes
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!


EINDEJAARSFEESTEN 2023 – 2024

Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu. À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.


Kerstmenu 24 – 25 – 26 december 2023:

Quinoasalade met een duo van gebakken scampi’s en een scampikroket
******
Bloemkoolsoepje met gandaham
******
Sint-Jacobsvruchten met erwtjes, spitskool en prei
******
Parelhoenfilet met savooipuree, witloof, spruitjes, hazelnoot en een graanmosterdsausje
Of
Lenghaasje met winterse groentjes, butternut, witte wijnsaus en pommes duchesse
******
Dessert van de chef

4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+St. Jacobsvruchten) € 78.00


Silvestermenu 31 december 2023:

Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Risotto met schelvis, boschampignons en truffel
******
Mechelse koekoek op 2 wijzen met een crème van pastinaak
******
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef

6-gangenmenu:           € 100.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)


Nieuwjaarsmenu 1 januari 2024:

Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Gebakken scampi’s met wilde rijst en boschampignons
******
Grietfilet met preipuree, bloemkool, wortel en witte wijnsaus
Of
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef

4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+Scampi’s) € 78.00


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.