Menu’s


Kerstmenu (24 – 25 – 26 december 2018)

Duo van vitello tonato met gebakken tonijn en scampi, afgewerkt met een coulis van bladpeterselie.

******

Witloofsoepje met grijze garnalen.

******

Op vel gebakken schelvishaasje met winterse groentjes en een spinaziesausje.

Of

Filet van fazant met spitskool, witloof en spruiten, afgewerkt met een zachte pepersaus en huisgemaakte kroketjes.

******

Dessert van de chef

3-gangenmenu (zonder soep):       € 55,00

4-gangenmenu (met soep):           € 60,00


Silvestermenu (31 december 2018): VOLZET

Drieluik van een langoustine, Sint-Jacobsvrucht en een tartaar van Schotse zalm.

******

Op vel gebakken roodbaarsfilet met een puree van rode biet en graanmosterdsaus.

******

Duivenborst met honing en een krokantje van licht gerookt spek.

******

Sorbet van stoofpeer.

******

Haasje van hert met een crème van knolselder, winterse groentjes en onze kroketjes.

******

Dessert van de chef

6-gangenmenu (inclusief aperitief met hapjes bij aankomst en glas champagne om 00u00): € 90,00


Nieuwjaarsmenu (1 januari 2019):

Duo van een garnaalkroketje en een torentje van ganzenlever met gerookte eendenborst.

******

Bouillon met fijne groentjes.

******

Snoekbaars met een crème van butternut, preipuree en een bieslooksausje.

Of

Filet van Parelhoen met een fine-champagne saus, assortiment van groenten en onze kroketjes.

******

Dessert van de chef.

3-gangenmenu (zonder soep):       € 55,00

4-gangenmenu (met soep):           € 60,00


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.