Menu's
3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
29 februari - 1 april 2024
Carpaccio van zalm met feta en rode ui
Of
Salade met wagyu-kroketjes
******
Bloemkoolsoepje met krokantjes van gandaham
******
Ravioli van boschampignons
******
Lamsfilet met paprika, broccolini, aardappelgratin en een honing-tijm sausje
Of
Schelvis met peulen, erwten, romanesco en puree
******
Dessert van de chef
4 – 29 januari 2024
Salade met een duo van gravad lax en een huisgemaakt garnaalkroketje
Of
Carpaccio van hert met oude kaas en rucola
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Pasta scampi met boschampignons en verse truffel
******
Haasje van hert met winterse groentjes en gebakken krielpatatjes
Of
Lenghaasje met savooipuree, butternut en wortel
******
Dessert van de chef
3-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 65.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 75.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
Eindejaarsfeesten
Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.
Quinoasalade met een duo van gebakken scampi’s en een scampikroket
******
Bloemkoolsoepje met gandaham
******
Sint-Jacobsvruchten met erwtjes, spitskool en prei
******
Parelhoenfilet met savooipuree, witloof, spruitjes, hazelnoot en een graanmosterdsausje
Of
Lenghaasje met winterse groentjes, butternut, witte wijnsaus en pommes duchesse
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+St. Jacobsvruchten)
€ 78.00
Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Risotto met schelvis, boschampignons en truffel
******
Mechelse koekoek op 2 wijzen met een crème van pastinaak
******
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef
6-gangenmenu: € 100.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)
Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Gebakken scampi’s met wilde rijst en boschampignons
******
Grietfilet met preipuree, bloemkool, wortel en witte wijnsaus
Of
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+Scampi’s) € 78.00
Openingsuren
Ma, Do, Vr, Zo: 11u30 – 13u30 & 17u – 20u30
Za: 17u00 – 21u00
Dinsdag en woensdag gesloten
Made by RestoFactory