Menu’s


Menu 21 oktober – 1 november:

– Op zaterdag werken wij enkel met deze menu, à la carte is op deze dag niet mogelijk (behalve voor kinderen) –

Carpaccio van hert met oude kaas en rucola
Of
Salade met tongschar, scampi’s en grijze garnalen
******
Soepje van pompoen met geroosterde amandelen
******
Filet van patrijs met een crème van zoete aardappel en een Breydelhamkoekje
******
Filet van fazant met witloof, spruitjes, boschampignons en huisgemaakte kroketjes
Of
Schelvishaasje met seizoensgroentjes, preipuree en een lichte graanmosterdsaus
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 55.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 70.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.


Heeft u iets te vieren, dan kan u bij ons terecht voor feesten tot max. 60 personen.

• Walking dinner
• Verjaardag
• Babyborrel, bruiloft, gouden bruiloft, …
• Receptie, barbecue
• Personeelsfeesten
• High tea
• …

Feestmenu’s kunnen jullie altijd komen uithalen of bespreken wij samen.