Menu's
12 september - 14 oktober 2024
Salade met ibericokroketjes en een romescodip
Of
Duo van gerookte zalm en kortgebakken zalm, afgewerkt met een basilicummayonaise
******
Preisoepje met krokante uitjes
******
Parelcouscous met granaatappel, feta, pesto en gebakken scampi’s
******
Roodbaarsfilet met groene groentjes en krielaardappeltjes
Of
Lamsfilet met wortel, tomaat en aardappelgratin
******
Dessert van de chef
3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Deze menu kan aangepast worden naar een menu zonder asperges
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
1 - 27 mei 2024
Carpaccio van tonijn met sojadressing, radijzen, geroosterde pinda’s en veldsla
Of
Salade met huisgemaakte kalfskroketjes en een graanmosterdmayonaise
******
Preisoepje met krokante uitjes
******
Ravioli van asperge met witte wijnsaus
******
Parelhoenfilet met asperges, gebakken krieltjes en een fine-champagnesaus
Of
Noorse zalmfilet met asperges, puree en een bieslooksausje
******
Dessert van de chef
Eindejaarsfeesten
Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.
Quinoasalade met een duo van gebakken scampi’s en een scampikroket
******
Bloemkoolsoepje met gandaham
******
Sint-Jacobsvruchten met erwtjes, spitskool en prei
******
Parelhoenfilet met savooipuree, witloof, spruitjes, hazelnoot en een graanmosterdsausje
Of
Lenghaasje met winterse groentjes, butternut, witte wijnsaus en pommes duchesse
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+St. Jacobsvruchten)
€ 78.00
Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Risotto met schelvis, boschampignons en truffel
******
Mechelse koekoek op 2 wijzen met een crème van pastinaak
******
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef
6-gangenmenu: € 100.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)
Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Gebakken scampi’s met wilde rijst en boschampignons
******
Grietfilet met preipuree, bloemkool, wortel en witte wijnsaus
Of
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+Scampi’s) € 78.00
Openingsuren
Ma, Do, Vr, Zo: 11u30 – 13u30 & 17u – 20u30
Za: 17u00 – 21u00
Dinsdag en woensdag gesloten
Made by RestoFactory