Menu's

Menu's

Menu Oud Bree

30 mei - 1 juli 2024

Gemarineerde asperges met een aspergekroketje, afgewerkt met grijze garnalen
Of
Vitello tonato met oude kaas en rucola
******
Aspergesoep
******
Verse pasta met scampi’s en saffraan
******
Schelvishaasje met peulen, courgette, erwten, asperges en een puree van lente-ui
Of
Lamsfilet met aardappelgratin, paprika, asperges, wortel, tomaat en een sausje van honing en tijm
******
Dessert van de chef

3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!

3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)

5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)

Deze menu kan aangepast worden naar een menu zonder asperges

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Onze menu is enkel mogelijk per tafel!

Menu Oud Bree

1 - 27 mei 2024

Carpaccio van tonijn met sojadressing, radijzen, geroosterde pinda’s en veldsla
Of
Salade met huisgemaakte kalfskroketjes en een graanmosterdmayonaise
******
Preisoepje met krokante uitjes
******
Ravioli van asperge met witte wijnsaus
******
Parelhoenfilet met asperges, gebakken krieltjes en een fine-champagnesaus
Of
Noorse zalmfilet met asperges, puree en een bieslooksausje
******
Dessert van de chef

Eindejaarsfeesten

Eindejaarsfeesten 2023-2024

Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.

Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.

Kerstmenu

24 – 25 – 26 december 2023

Quinoasalade met een duo van gebakken scampi’s en een scampikroket
******
Bloemkoolsoepje met gandaham
******
Sint-Jacobsvruchten met erwtjes, spitskool en prei
******
Parelhoenfilet met savooipuree, witloof, spruitjes, hazelnoot en een graanmosterdsausje
Of
Lenghaasje met winterse groentjes, butternut, witte wijnsaus en pommes duchesse
******
Dessert van de chef

4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+St. Jacobsvruchten) 
€ 78.00

Silvestermenu

31 december 2023

Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Risotto met schelvis, boschampignons en truffel
******
Mechelse koekoek op 2 wijzen met een crème van pastinaak
******
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef

6-gangenmenu: € 100.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)

Nieuwjaarsmenu

1 januari 2024

Duo van zalm met basilicum en tomaat
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Gebakken scampi’s met wilde rijst en boschampignons
******
Grietfilet met preipuree, bloemkool, wortel en witte wijnsaus
Of
Haasje van hert met witloof, spruiten, calvados en kroketjes
******
Dessert van de chef

4-gangenmenu: € 68.00
5-gangenmenu: (+Scampi’s) € 78.00