Menu's
27 november - 22 december 2025
Salade met kroketjes van fazant en een remouladesaus
Of
Carpaccio van zalm met feta en rode ui
******
Venkelsoepje met geroosterde pistachenootjes
******
Ravioli van boschampignons
******
Roodbaarsfilet met winterse groentjes, preipuree en een witte wijnsaus
Of
Hazenrugfilet met witloof, spruitjes en aardappelgratin
******
Dessert van de chef
3-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 65.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 75.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
3-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 65.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 75.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
30 oktober - 24 november 2025
Carpaccio van hert met een truffeldressing, walnoten en gebakken boschampignons
Of
Salade met een duo van gravad lax en ons huisgemaakt garnaalkroketje
******
Pompoensoep met geroosterde amandelschilfers
******
Sint-Jacobsvruchten met tomaat en een crème van butternut
******
Filet van fazant met winterse garnituren, pepersaus en huisgemaakte kroketjes
Of
Schelvishaasje met bloemkool, winterpeen, erwten en savooipuree
******
Dessert van de chef
Eindejaarsfeesten
Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.
Carpaccio van hert met een truffeldressing, walnoten en verse vijg
******
Zachte witloofsoep
******
Schartong met brunoisegroentjes, kreeftensaus en grijze garnalen
******
Filet van fazant met winterse groentjes, aardappelgratin en een cognacsausje
Of
Kabeljauwhaasje met een crème van butternut, preipuree en boschampignons
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 75.00
5-gangenmenu: (+schartong)
€ 85.00
Vitello tonato met een kalfskroketje, oude kaas en rucola
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Tarbot met pastinaak, tomaat en krokantje van zeewier
******
Roodpoot patrijs met knolselder en winterpeen
******
Lamsfilet met winterse groenten, gebakken krieltjes en een honing-tijmsausje
******
Dessert van de chef
6-gangenmenu: € 125.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)
Vitello tonato met een kalfskroketje, oude kaas en rucola
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Ravioli van hert met boschampignons
******
Filet van fazant met winterse groentjes, pepersaus en aardappelgratin
Of
Lenghaasje met pastinaak, tomaat, winterpeen en puree
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 75.00
5-gangenmenu: (+ravioli) € 85.00